Hazard i vendosur për të përfunduar lëvizjen në Real Madrid

Eden Hazard së shpejti do të fillojë sulmin, në kryeqytetin spanjoll.

Ylli i Chelseas, Eden Hazard do të përfundojë bisedimet për një lëvizje verore në Real Madrid në ditët e ardhshme.

Negociatat mes dy klubeve dhe belgit janë pothuajse të plota, pavarësisht ngurrimit të Chelseat për të shitur përpara ndalimit të transferimit të tyre të ardhshëm.

Hazard pritet të bëjë një vizitë të menjëhershme në kryeqytetin spanjoll për të kërkuar shtëpi dhe për të njohur qytetin që së shpejti do të jetë shtëpia e tij e re.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.