Gotze i thotë lamtumirë Dortmund-it edhe Bundesliga-s

Përveç rinovimit të munguar dhe largimit të ardhshëm nga Borussia Dortmund, Mario Gotze ka vendosur t’i thotë lamtumirë edhe Bundesliga-s.

Sipas SportBild, fantazisti ka dëshir ë të provojë një aventurë të re profesionale në një nga kampionatet e tjera të mëdha të Kontinentit të Vjetër (Liga, Ligue A, Serie A ose Premier League).

Duket e vështirë mundësia e një transferimi në MLS dhe Super Liga e Kinës, kampionate që nuk konsiderohen shumë  të fortë nga ana e Gotze.

RAPORTO