FIFA Online vendos Arjanet Muriqin në mesin e 20 portierëve më të mirë

26.12.2018

Sipas disa njoftimeve, FIFA Online ka vendosur portierët më të mirë të këtij sezoni, portieri i Italisë dhe AC Milanit, Gianluigi Donnarumma nga FIFA Online konsiderohet si portieri më i mirë, një pozitë që ai e ka prej vitit 2017, por në vitin 2017 kishte qenë i dyti. Duke u bazuar, në njoftimin e FIFA […]

FIFA Online vendos Arjanet Muriqin në mesin e 20 portierëve më të mirë Foto: Ilustrim

Sipas disa njoftimeve, FIFA Online ka vendosur portierët më të mirë të këtij sezoni, portieri i Italisë dhe AC Milanit, Gianluigi Donnarumma nga FIFA Online konsiderohet si portieri më i mirë, një pozitë që ai e ka prej vitit 2017, por në vitin 2017 kishte qenë i dyti.

Duke u bazuar, në njoftimin e FIFA Online në mesin e 20 portierëve më të mirë, ndodhet edhe portieri i Kombëtares së Kosovës dhe Manchester Cityt, Arjanet Muriç.

Donnaruma ka çmimin më të lartë në FIFA 19, derisa sipas lojës ka vlerësimin 90 apo 9.0. Në këtë vlerësim të FIFA 19, kosovari vlerësohet me notën 80 apo 8.0 dhe është njëri prej portierëve më të rinj nga 20 të tjerët.