FFK mbështet sportistët kosovarë në garën për rekord të Guinness-it

06.04.2021 / Sport

FFK mbështet sportistët kosovarë në garën për rekord të Guinness-it
Foto: Ilustrim

Më 8 prill në selinë e Federatës së Futbollit të Kosovës, sportistët Agim Agushi dhe Bujar Ajeti do të tentojnë të sfidojnë rekordin e Guinness në disiplinën “Zhonglimi i topit të futbollit në çifte”.

Kjo tentativë vjen pas rekordit momental të Guinness në kohë prej 32 minuta e 11 sekonda, i cili u arrit më 7 mars të vitit 2020, po ashtu nga Agim Agushi, derisa në qift ishte bashkë me Leotrim Agushin.

Agim Agushi, i cili tashmë është i njohur për rekordet e tij në Guinness në disiplina të ndryshme, i është mirënjohës për përkrahjen shtëpisë më të madhe të futbollit në vend.


Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *