FC Ballkani do të bëjë menaxhimin,shfrytëzimin dhe mirëmbajtjen e stadiumit

11.12.2018

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i komunës, z.Bali Muharremaj dhe presidenti i FC Ballkani, z.Arsim Kabashi. FC Ballkani do të bëjë menaxhimin,shfrytëzimin dhe mirëmbajtjen e stadiumit për dhjetë vitet e ardhëshme. FC Ballkani dëshiron të falenderoj të gjithë ata të cilët na besuan ,duke filluar nga kryetari i komunës,z.Bali Muharremaj.

FC Ballkani do të bëjë menaxhimin,shfrytëzimin dhe mirëmbajtjen e stadiumit Foto: Ilustrim

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetari i komunës, z.Bali Muharremaj dhe presidenti i FC Ballkani, z.Arsim Kabashi.

FC Ballkani do të bëjë menaxhimin,shfrytëzimin dhe mirëmbajtjen e stadiumit për dhjetë vitet e ardhëshme.

FC Ballkani dëshiron të falenderoj të gjithë ata të cilët na besuan ,duke filluar nga kryetari i komunës,z.Bali Muharremaj.