Edhe Fatjon Kuçi largohet nga FC Ballkani

16.01.2019

Edhe një yll tjetër i klubit të qytetit ndërpren bashkpunimin me FC Ballkanin, Fatjon Kuçi i cili për arsye që klubi e neglizhoi duke mos i dhuruar përkrahjen e duhur ai u detyrua të largohet nga klubi, ku tani ka vendosur që ta vazhdojë karrieren e tij në klubin FC Liria. E njejta gjë që […]

Edhe Fatjon Kuçi largohet nga FC Ballkani Foto: Ilustrim

Edhe një yll tjetër i klubit të qytetit ndërpren bashkpunimin me FC Ballkanin, Fatjon Kuçi i cili për arsye që klubi e neglizhoi duke mos i dhuruar përkrahjen e duhur ai u detyrua të largohet nga klubi, ku tani ka vendosur që ta vazhdojë karrieren e tij në klubin FC Liria.

E njejta gjë që ndodhi tek Jetlir Berisha, po ndodh edhe tek Fatjon Kuçi ku ishte pjesë e ekipit për 8 vite rradhazi, ishte pjesë e ekipit të parë, njëri ndër lojtarët më të rinjë, ku ishte edhe qendër sulmues, sipas një postimi në Facebook nga Fatjon Kuçi, bashkpunimi me FC Ballkanin është ndërprerë dje.

Kuçi, falenderoi për përkrahje të gjithë ish-trajnerët e klubit, kryesinë po ashtu falenderoi edhe tifozët e klubit, Xhebrailat.

Po ashtu, bëri të ditur se tani pasi që u largua nga FC Ballkani, karrierën e tij do ta vazhdojë në klubin FC Liria, ai falenderoi bashklojtaret dhe trajnerin për mikëpritjen.