“Cristiano Ronaldo te Barcelona? Nëse ka një kohë për një çmenduri të tillë, atëherë është tani”

Një ide e pakuptueshme.

11.11.2021 / Sport

“Cristiano Ronaldo te Barcelona? Nëse ka një kohë për një çmenduri të tillë, atëherë është tani”
Foto: Ilustrim

Cristiano Ronaldo është një nga lojtarët më pak të njohur ndonjëherë për shumicën e tifozëve të Barcelonës, megjithatë Toni Freixa ka hapur derën për mundësinë e pamundur që klubi katalanas të nënshkruajë numrin 7.

Freixa, i cili ishte drejtor gjatë presidencës së mëparshme të Joan Laporta dhe që qëndroi në zgjedhjet e vitit 2021, beson se gjendja aktuale e klubit e bën Ronaldon një mundësi, sado të vogël.


“Nëse ka një kohë për një çmenduri të tillë, atëherë është tani,” tha ai kur u pyet për këtë transferim të mundshëm gjatë një paraqitje në ‘La Porteria’ të Beteve.

Freixa për emërimin e Xavit

Freixa diskutoi gjithashtu punësimin e Xavi nga Barcelona dhe një seri rregullash strikte të ish-mesfushorit.

“Ai ka ardhur me këtë plan të ndëshkimit të lojtarëve”, tha Freixa për Xavi.

“Unë mendoj se ai po përpiqet t’i bindë ata për planin e tij dhe për mënyrën e tij të lojës. Unë mendoj se ai dëshiron që ata të shijojnë futbollin e tyre.”

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *