Chelsea me sulmues të ri

20.11.2018

Pat Nevin beson se Olivier Giroud dhe Alvaro Morata ende kanë një rol për të luajtur në Stamford Bridge, por ai sheh se një tjetër interpretues i provuar po nënshkruhet. Chelsea do të ketë “një qendër të re përpara sezonin e ardhshëm”, thotë legjenda e klubit Pat Nevin, por një marrëveshje tjetër e madhe nuk […]

Chelsea me sulmues të ri Foto: Ilustrim

Pat Nevin beson se Olivier Giroud dhe Alvaro Morata ende kanë një rol për të luajtur në Stamford Bridge, por ai sheh se një tjetër interpretues i provuar po nënshkruhet.

Chelsea do të ketë “një qendër të re përpara sezonin e ardhshëm”, thotë legjenda e klubit Pat Nevin, por një marrëveshje tjetër e madhe nuk parashikon “fundin e rrugës për Alvaro Morata dhe Olivier Giroud”.

Chelsea ka investuar shumë në talent të mrekullueshëm gjatë transferimeve të fundit, me ndërkombëtarët e Spanjës dhe Francës fituar në verën e 2017 dhe në janar respektivisht.

Morata dhe Giroud kanë ofruar shenja të dukshme për atë që ata janë të aftë, por të dy kanë duruar edhe uljet në formë që kanë parë vlerën e tyre për shkakun kolektiv në pyetje.

“Unë pres një qendër të re përpara sezonit të ardhshëm. Por që janë tre sulmues nuk është përtej sferave të mundësisë”.

“Futbolli nuk ka të bëjë vetëm me statistikat” – tha Nevin.