Chelsea dhe Atletico Madrid bien dakort për Alvaro Moratan

21.01.2019

Atletico Madrid ka rënë dakord të huazojë Alvaro Morata nga Chelsea me një mundësi për të blerë për 54.9 milion euro. Gonzalo Higuain do të arrijë në Stamford Bridge në një marrëveshje të ngjashme, duke e lejuar Moratën që të kthehet në klub, ku ai filloi karrierën e tij. Morata u transferua tek Chelsea për […]

Chelsea dhe Atletico Madrid bien dakort për Alvaro Moratan Foto: Ilustrim

Atletico Madrid ka rënë dakord të huazojë Alvaro Morata nga Chelsea me një mundësi për të blerë për 54.9 milion euro.

Gonzalo Higuain do të arrijë në Stamford Bridge në një marrëveshje të ngjashme, duke e lejuar Moratën që të kthehet në klub, ku ai filloi karrierën e tij.

Morata u transferua tek Chelsea për një vlerë monetare prej 64.4 milionë euro, duke menaxhuar vetëm 24 sulme në 72 paraqitje në të gjitha ndeshjet.

Shkarkimi i sulmuesit 26-vjeçar është gjithashtu një hap i madh në ofertën e Chelseat për të marrë përsipër marrëveshjen e huazimit të Gonzalo Higuain, me Blues që tashmë ka arritur një marrëveshje me klubet italiane, AC Milan dhe Juventus.