Chelsea dënohet nga FIFA për transferimet e lojtarëve nën moshën 18 vjeçare

Lajmi i së premtes për Chelsean janë ndaluar për transferimin e lojtarëve deri në verën e vitit 2020 mund të kenë pasoja serioze në Stamford Bridge.

FIFA ka njoftuar se Chelsea është ndaluar nga transferimi i lojtarëve për dy dritare transferimi pasi u zbulua se kishin shkelur rregullat lidhur me nënshkrimin e lojtarëve nën moshën 18 vjeçare.

Klubi gjithashtu është gjobitur me rreth 400 mijë euro për kundërvajtjet e tyre të dyshuara, por është ndalimi i transferimit i cili padyshim do të jetë shumë më i kushtueshëm.

Chelsea tashmë kanë konfirmuar se do të apelojnë, por lajmi i së premtes ka shtuar padyshimisht ndjenjën e dënimit dhe errësirës që aktualisht rrethon Stamford Bridge.

RAPORTO