Ceferin: UEFA ka 235 nga 247 klube në krah

Ceferin: UEFA ka 235 nga 247 klube në krah
Çlirim Gashi

22.04.2021 / Sport

Presidenti i UEFA-së, Aleksander Ceferin ka paralajmëruar sanksione për 12 klubet që themeluan Superligën e Evropës.

“Ne presim që të gjithë të kuptojnë gabimin e tyre dhe të vuajnë pasojat. Ne do të flasim për këtë javën tjetër.

Qendra fizioterapeutike PHYSIO CURE CLINIC sjell eksperiencën gjermane në Suharekë

Për herë të parë në Komunën e Suharekës, të premtën më 14 maj në ora 14:00 hapet qendra fizioterapeutike e specializuar në trajtimin e problemeve të aparatit lëvizës, PHYSIO CURE CLINIC...

Lexo më shumë

Situata është shumë e komplikuar për ta dhe jo për UEFA, e cila ka 235 nga 247 klube në krah” deklaroi Ceferin.

Slloveni shtoi se klubet mund të krijojnë një ligë të tyre, por fillimisht duhet të marrin pajtimin e UEFA-së.

RAPORTO