Cana uron krijimin e Ushtrisë së Kosovës

14.12.2018

Lorik Cana, ish-kapiteni i kombëtarës së Shqipërisë, i lumtur që u bë krijimi i Ushtrisë së Kosovës, ai përmes një postimi u shpreh i lumtur për këtë ditë të rëndësishme. Cana në profilin e tij zyrtar në Instagram, publikoi një urim pas krijimit të ushtrisë së Kosovës ai tha se kjo ushtri ka synim paqen, […]

Cana uron krijimin e Ushtrisë së Kosovës Foto: Ilustrim

Lorik Cana, ish-kapiteni i kombëtarës së Shqipërisë, i lumtur që u bë krijimi i Ushtrisë së Kosovës, ai përmes një postimi u shpreh i lumtur për këtë ditë të rëndësishme.

Cana në profilin e tij zyrtar në Instagram, publikoi një urim pas krijimit të ushtrisë së Kosovës ai tha se kjo ushtri ka synim paqen, sigurinë, dhe stabilitetin e Kosovës.

Po, ashtu Cana tha se shumë shpejt do të jemi si pjesë e NATO-s.


https://www.instagram.com/p/BrXbZd7Ar5p/?utm_source=ig_web_copy_link