Cana e pranon se Kosova ka arritur aq sa Shqipëria nuk ka arritur për 80 vjet

23.01.2019

Ish-kapiteni i kombëtarës së Shqipërisë, Lorik Cana ka folur për kombëtaren e Kosovës i cili tha se kjo kombëtare ka arritur atë që Shqipëria nuk e ka arritur për 80 vjet. Lorik Cana tha se Kosova në fazën kualifikuese të Kampionatit Evropian do ta ketë të vështirë për t’u kualifikuar, por megjithatë për Kosovën është […]

Cana e pranon se Kosova ka arritur aq sa Shqipëria nuk ka arritur për 80 vjet Foto: Ilustrim

Ish-kapiteni i kombëtarës së Shqipërisë, Lorik Cana ka folur për kombëtaren e Kosovës i cili tha se kjo kombëtare ka arritur atë që Shqipëria nuk e ka arritur për 80 vjet.

Lorik Cana tha se Kosova në fazën kualifikuese të Kampionatit Evropian do ta ketë të vështirë për t’u kualifikuar, por megjithatë për Kosovën është një mundësi e artë.

“Është një mundësi e artë për Kosovën që ndoshta nuk i përsëritet për pesë, dhjetë apo pesëmbëdhjetë vitet e ardhshme. Kosova në fazën kualifikuese të Kampionatit Evropian do ta ketë jashtëzakonisht të vështirë për t’u kualifikuar”.

Siç dihet kombëtarja e Kosovës, në këtë vit ka arritur shumë suksese në Ligën e Kombeve, i cili nuk mori asnjë humbje duke i fituar të gjitha ndeshjet e zhvilluara.

Lorik Cana deklaraoi se kombëtarja e Kosovës ka arritur aq sa kombëtarja e Shqipëris nuk ka arritur për 80 vjet.

“Kosova e ka një mundësi të artë të gjendet në gjysmëfinale të një kompeticioni ku Kombëtarja e Shqipërisë nuk e ka arritur për 80 vite”, tha Cana

Po ashtu, Cana foli edhe për trajnerin aktual të Shqipërisë Panuccin, i cili mori shumë kritika që ai të jepë dorëheqje nga posti i trajnerit, por Cana tha se Pannuci e ka marrur në dorë kombëtaren e Shqipëris në kohën më të vështirë, dhe vlersimi i Panuccit duhet të bëhet në fazen e kualifikimeve të Kampionatit Evropian.