Bayern Munich yllit të Romës ofertë 60 milionë euro

19.12.2018

Skuadra Gjermane, duket se do të bëjë “boom” me një blerje në afatin e janarit me një ofertë për yllin e Romës Cengiz Under. Bayern Munich ka vendosur që të bëjë një ofertë për yllin e Romës Cengiz Under, në afatin e blerjeve në janar. Por, vetëm Bayern Munich nuk ia ka vënë syrin për blerjen […]

Bayern Munich yllit të Romës ofertë 60 milionë euro Foto: Ilustrim

Skuadra Gjermane, duket se do të bëjë “boom” me një blerje në afatin e janarit me një ofertë për yllin e Romës Cengiz Under.

Bayern Munich ka vendosur që të bëjë një ofertë për yllin e Romës 
Cengiz Under, në afatin e blerjeve në janar.

Por, vetëm Bayern Munich nuk ia ka vënë syrin për blerjen e yllit të Romës, skuadrat që pretendojnë ta blejnë Cengiz Under janë: Tottenham, Arsenal, Manchester City dhe Manchester United, megjithatë skuadra gjermane po i prijnë kësaj gare.

Bayern Munich për transferimin e Cengiz Under, do ti shpenzojë deri në 60 milionë euro. Skuadra Italiane nuk ka fuqi ta mbaj lojtarin në skuadër, andaj do të tentoj që të përfitoj shumën e majme.