Armend Dallku: Rrëzohet një person me biçikletë në Prishtinë, penallti për Dritën në Gjilan!

Armend Dallku: Rrëzohet një person me biçikletë në Prishtinë, penallti për Dritën në Gjilan!
Herolind Bytyçi

09.07.2020 / Sport

Armend Dallku ka zgjedhur të komentojë edhe sot ndeshjen e djeshme ndaj Gjilanit.

Ndërsa, Dallku në ‘Duelin Ditorë’ ka zgjedhur të flasë edhe për skuadrën e Dritës për të cilën ka thënë se po favarizohet, shkruan Gazeta Olle.

Madje, Dallku ka zgjedhur një thënje tallëse për të përshkruar ‘favorizimin’ e Dritës që po i bëhet.

“Sot një mik më tha se rrëzohet një person me biciklet në Prishtinë, kurse referohet penallti për Dritën në Gjilan”, tha në tallje Dallku.

Dallku ka thënë se marrëveshjet në futbollin kosovar tashmë janë të theksume, dhe disa skuadra po ndëshkohen padrejtësishtë.

RAPORTO