Alban Veseli zbarkon tek K.B. Golden Eagle Ylli

09.01.2019

Alban Veseli transferi i shumë pritur i klubit ‘Xhebrailat’ tashmë është pjesë e qytetit të Suharekës. Për, këtë transfer u përkujdesën shumë biznese dhe tifozë të klubit K.B. Golden Eagle Ylli. Këtë transfer e bëri të ditur vetë stafi i K.B. Golden Eagle Ylli, përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare në Facebook.

Alban Veseli zbarkon tek K.B. Golden Eagle Ylli Foto: Ilustrim

Alban Veseli transferi i shumë pritur i klubit ‘Xhebrailat’ tashmë është pjesë e qytetit të Suharekës.

Për, këtë transfer u përkujdesën shumë biznese dhe tifozë të klubit K.B. Golden Eagle Ylli.

Këtë transfer e bëri të ditur vetë stafi i K.B. Golden Eagle Ylli, përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare në Facebook.