Adnan Januzaj nuk ftohet nga kombëtarja e tij, Belgjika!

17.05.2021

Kombëtarja e Belgjikës ka publikuar listën e futbollistëve të ftuar për Kampionatin Evropian 2020. Në mesin e futbollistëve të ftuar nuk figuron emri i sulmuesi kosovar, Adnan Januzaj Ai mund të ftohet në turneun e verës që nis më 11 qershor, në rast se ndonjëri prej sulmuesve të ftuar detyrohet të tërhiqet nga ekipi. Januzaj, […]

Adnan Januzaj nuk ftohet nga kombëtarja e tij, Belgjika! Foto: Ilustrim


Kombëtarja e Belgjikës ka publikuar listën e futbollistëve të ftuar për Kampionatin Evropian 2020.

Në mesin e futbollistëve të ftuar nuk figuron emri i sulmuesi kosovar, Adnan Januzaj

Ai mund të ftohet në turneun e verës që nis më 11 qershor, në rast se ndonjëri prej sulmuesve të ftuar detyrohet të tërhiqet nga ekipi.

Januzaj, i cili e zgjodhi Belgjikën para Shqipërisë dhe Kosovës, nuk ia mbush syrin trajnerit as kësaj radhe.

Më poshtë listën e plotë: