2 lojëtar serb në FC Ballkani, largohet sponzori!

16.01.2019

Ditëve të fundit u raportua se FC Ballkani ka kontraktuar 2 lojtarë me nënshtetësi serbe me ç’rast tifozë dhe qytetarë janë indinjuar nga ky vendim. Kompania vendore e cila deri më tani ka furnizuar klubin me ujë të pijshëm, “PIKA GROUP” SH.P.K. ka marrë vendim ndërprerjen e sponzorimit të klubit me Ujë PIKA. Të nderuar, […]

2 lojëtar serb në FC Ballkani, largohet sponzori! Foto: Ilustrim

Ditëve të fundit u raportua se FC Ballkani ka kontraktuar 2 lojtarë me nënshtetësi serbe me ç’rast tifozë dhe qytetarë janë indinjuar nga ky vendim.

Kompania vendore e cila deri më tani ka furnizuar klubin me ujë të pijshëm, “PIKA GROUP” SH.P.K. ka marrë vendim ndërprerjen e sponzorimit të klubit me Ujë PIKA.

Të nderuar,

Me vendim të bordit të “PIKA GROUP” SH.P.K. ju njoftojmë që nga dita e sotme “PIKA GROUP” SH.P.K. ndërprenë aktivitetin e sponzorimit me Ujë Pika për FC Ballkani.
Kjo si rezultat:

  1. Kontraktimi i dy lojëtarëve me nënshtetësi serbe (duke marrë parasysh gjenocidin dhe dëmet e shtetit Serb për shqiptarët gjatë kohës së luftës në theks të veçantë masakra e familjes Berisha)
  2. Neglizhimi i talentëve vendorë.

Vendimi hyn në fuqi më datë 16 Janar 2019.
“PIKA GROUP” SH.P.K.