10 futbollistët e nominuar për të fituar çmimin “Lojtari i Vitit

10 futbollistët e nominuar për të fituar çmimin “Lojtari i Vitit

Si çdo vit tjetër edhe këtë vit do të zgjedhet fituesi i çmimit “Lojtari i Vitit”, ku këtë e organizon FIFA, deri më tani janë nominuar 10 futbollistë.

FIFA ka publikuar listën me 10 futbollistët që janë të nominuar për të fituar çmimin “Lojtari i Vitit”.

Në këtë listë dallohen lojtarët e Liverpool të cilët fituan dhe Champions League, Van Dijk, Salah dhe Mane; 2 nga Ajax: De Jong (Barcelona) dhe de Ligt (Juventus), më tej emrat e disa yjeve të tjerë, Kane, Mbappe, Hazard, Cristiano Ronaldo dhe Lionel Messi. Në këtë listë mungon Antoine Griezmann. 

RAPORTO