Kubëzat për të cilat pesha është vetëm numër!

16.03.2022

Në testime produktet tona kanë rezultuar me forcë kompresive tejet të lartë dhe rekomandohen edhe për rrugë të trafikut të rëndë. Të gjithë këto janë një ndër faktorët kryesorë që duhet të merren parasysh kur zgjidhni modelin e kubëzave. Duke marruar parasysh që vendosja e kubëzave bëhet për një periudhë afatgjate atëherë rekomandojmë që para […]

Kubëzat për të cilat pesha është vetëm numër! Foto: Ilustrim

Në testime produktet tona kanë rezultuar me forcë kompresive tejet të lartë dhe rekomandohen edhe për rrugë të trafikut të rëndë.

Të gjithë këto janë një ndër faktorët kryesorë që duhet të merren parasysh kur zgjidhni modelin e kubëzave. Duke marruar parasysh që vendosja e kubëzave bëhet për një periudhë afatgjate atëherë rekomandojmë që para çdo vendimi përfundimtar të konsultoheni me njohës të fushës.

Merrni ide

Një vështrim i thjeshtë I ambientit të shtëpisë tuaj mund t’i përgjigjet shumicës së pyetjeve dhe të ofrojë ide për ngjyrat, materialet dhe modelet të cilat planifikoni ti praktikoni. Gjithashtu edhe kostoja investive është një kusht që duhet ta keni në konsideratë. Ne në ISEFERI SH.P.K. jemi të hapur që pavarësisht përzgjedhjes suaj ju ofrojmë këshilla lidhur me atë se cilat lloje të kubëzave janë të përshtatshme në ambientin tuaj.

Kubëza betoni me relieve natyrore dhe moderne

Romakët e lashtë kuptuan përfitimet artistike dhe stilistike të një ambienti me kubëza të qëndrueshme dhe të përshtatshme. Asokohe në mënyrë tipike, kubëzat ishin me tinguj bisik ose natyrale, të bëra me argjilë balte, të ndezura dhe të lustruara në ngjyrat e dëshiruara duke krijuar kështu një lloj pllake për oborrin apo kopshtin.

Nëse jeni duke kërkuar për një pamje natyrale të stilit jugperëndimor ose toskan – atëherë një stil kubëze i kësaj natyre mund të jetë pikërisht ajo që ju po kërkoni. Përfundimi i këtyre llojeve të kubëzave mund të mos jetë plotësisht uniform, gjë që i shton bukurisë dhe larmisë së saj.

Kubëza mozaiku

Një tjetër mundësi për kubëzat është mozaiku, e ofruar në disa lloje modelesh, të cilat në kombinim me njëra tjetrën formojnë imazhe artistike. Këto mund të instalohen lehtësisht, duke përmbajtur një larmi nuancash.

Një tipar i mirë është diapazoni i opsioneve të ofruara nga kubëza si grumbullimi të shpërndara ose të përziera, të cilat kanë një model me shumë ngjyra dhe ngjyra të ndritshme, të gjalla, të gjitha duke mbetur relativisht të përballueshme.

Kubëzat që ne ofrojmë janë një zëvendësues jashtëzakonisht i madh i relieve artistike, të disponueshme në nuanca sipas kërkesës ju mund të arrini pamjen e dëshiruar për ambientin tuaj. Të përbëra nga kristale të vogla shumë ngjyrëshe, produktet që ne ofrojmë jo vetëm që krijojnë një pamje të unifikuar në antikitet por edhe shpërfaqin një madhështi të oborrit tuaj.

Të preferuara nga njohësit e arkitekturës moderne dhe asaj antike, kubëzat shumë ngjyrëshe janë kombinimi më i përshtatshëm për një ambient me përmasa mbretëtore. Ambienti juaj do të duket edhe më unik dhe reflektues sidomos për adhuruesit e relieveve natyrore.

Produktet tona janë testuar dhe kanë rezultuar të suksesshme për rezistencë afatgjate ndaj njollave të tilla si vaji, yndyra dhe myshku.

Me ngjyra tradicionale dhe formë klasika e me sipërfaqe të lëmuara, produktet tona janë një zgjidhje e përkryer për oborret dhe vendkalimet tuaja.

Ne gjithashtu mund ta personalizojmë nuancën për t’iu përshtatur kërkesave tuaja.

Për informata më të detajuara:
ISEFERI SH.P.K.
Adresa: Zona Industriale-Shirokë, Suharekë
Tel. 044 222 808
Facebook: ISEFERI
Instagram: ISEFERI

*Artikull i sponsoruar