Tri ushtrime për t’i larguar dhimbjet e padurueshme të shpinës

Dhimbja në pjesën e poshtme të shpinës mund të trajtohet me ndihmën e disa ushtrimeve të thjeshta.

Këto ushtrime funksionojnë duke i forcuar muskujt përreth zonave të prekura, dhe rrjedhimisht ndihmon në reduktimin e dhimbjes.

Vlen të ceket se dhimbja e shpinës është bërë sëmundje mjaft e zakonshme kohëve të sotme, ndërkaq 33% e popullsisë së Britanisë përjetojnë dhimbje të tilla.

Shpeshherë është vështirë të identifikohet shkaktari i dhimbjes së shpinës, megjithatë ngritja e objekteve të rënda dhe lëndimet e mëhershme të shpinës luajnë rol.

Sidoqoftë, aplikacioni i ri i shëndetit ‘Kaia’, jua rekomandon tri ushtrimet e mëposhtme për të ndihmuar në reduktimin e dhimbjes së shpinës.

RAPORTO