Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave
Fjolla Hoxha

19.07.2021 / Shëndeti

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19.

Antigjeni është një proteinë e bërthamës së koronavirusit, e cila përbën 90% të proteinave të prodhuara nga virusi gjatë shumimit të tij, në mukozën e organeve të frymëmarrjes. Prania e antigjenit tregon se virusi aktualisht është aktiv në trup.Ky test jep rezultatet më të mira tek pacientët me ngarkesë të lartë virale, e cila zakonisht ekziston 1-3 ditë para shfaqjes së simptomave të para të sëmundjes, si dhe gjatë 5-7 ditëve të para të sëmundjes.

Testi i shpejtë i antigjenit për zbulimin e SARS-CoV-2 kryhet me metodën e imunokromatografisë në test shirit, kryhet dhe lexohet nga profesionisti, sipas udhëzimeve të prodhuesit.

LEXO EDHE:  Një i vdekur dhe një rast i ri me COVID-19 në Suharekë, 195 raste në tërë Kosovën

Nuk kërkohet përgatitje e veçantë. Punohet në çdo kohë gjatë orarit të punës. Rezultati jepet për 30 MINUTA.

Për informata më të detajuara rreth procedurave të testimit:
Adresa: Laboratori “RIOLAB” Rr. Luigj Gurakuqi në Suharekë
Tel. 044 400 707
Facebook: Laboratori “RIOLAB”
Instagram: laboratori__riolab

*Artikull i sponzorizuar

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit

1

15 orë më parë / Shëndeti

Këto janë shenjat fillestare të sklerozës