Si të lironi dhimbjen nga ngërçet kudo në këmbë

Si të lironi dhimbjen nga ngërçet kudo në këmbë
F K

22.07.2021 / Shëndeti

Të gjithë përballemi me to, të gjithë i urrejmë.

Nuk do mend se një nga dhimbjet më irrituese që mund të përjetoni është dhimbja që vjen nga ngërçi në ndonjë zonë të trupit.

Zakonisht, këto janë të shkaktuara nga mungesa e vitaminave dhe mineraleve të ndryshme, sidomos zinkut dhe magnezit.

Edhe pse mund të bëni shumë në parandalimin e ngërçit duke konsumuar suplemente, ka rëndësi të dini edhe si ta menaxhoni situatën kur ndodh ngërçi.

Në momentin që ndjeni ngërçin, duhet vetëm ta shtrini këmbën, dhe të tërhiqni gishtat lart, njëjtë si në figurën më poshtë.

Mbajeni në atë mënyrë për rreth 30-60 sekonda.

Kjo do të funksionoi në lirimin nga ngërçi në secilën pjesë të këmbës ose shputës.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit