QKUK: Mbi 2 milionë parametra të analizave laboratorike

10.02.2024

Klinika e Biokimisë, e Qendrës Kinike Universitare të Kosovës (QKUK), ka shënuar rezultate rekorde në realizim të numrit, llojit dhe parametrave laboratorike, të realizuara për pacientët e shtrirë në klinikat e QKUK-së, por edhe ata ambulantor.

QKUK: Mbi 2 milionë parametra të analizave laboratorike Foto: Ilustrim

Gjatë vitit 2023, janë realizuar mbi 2 milionë parametra laboratorike për analiza të ndryshme, numër ky rekord, krahasuar me vitin 2021 dhe 2022.

Në vitin, 2022 ishin realizuar 1 mlion e 700 mijë parametara, kurse në vitin 2021, 1 milion e 800 mijë parametra.