Përfitimet shëndetësore që sjell ananasi

11.02.2020

Ananasi është frutë tropikale dhe është e pasur me vitamina, enzime dhe antioksidantë. Ky fryt ju ndihmon në forcimin e eshtrave tuaja, pasi përmban mangan më shumë. Pos kësaj ananasi përmban fibra dietike të cilat janë shumë të mira për tretje. Përdorimi i ananasit ju ndihmon në luftimin e sëmundjes së sinuseve.

Përfitimet shëndetësore që sjell ananasi Foto: Ilustrim

Ananasi është frutë tropikale dhe është e pasur me vitamina, enzime dhe antioksidantë.

Ky fryt ju ndihmon në forcimin e eshtrave tuaja, pasi përmban mangan më shumë.

Pos kësaj ananasi përmban fibra dietike të cilat janë shumë të mira për tretje.

Përdorimi i ananasit ju ndihmon në luftimin e sëmundjes së sinuseve.