Djathi, një ndikim i fortë për shëndetin tonë

Djathi është miku ynë pasi përbërësit e çdo lloj djathi janë uji, kripa dhe qumështi, thjesht diferencohen nga mënyra sesi gatuhen dhe periudha kohore e stazhionimit.

Djathi ndikon pozitivisht në forcimin e muskujve të zemrës dhe ndihmon në rritjen e qarkullimit të gjakut.

Po ashtu djathi përmban sasi të mëdha të kalciumit që ndihmon në strukturën e kockave të të gjitha moshave sidomos tek fëmijët. Prandaj djathi duket të jetë pjesë e pandarë e tavolinës suaj ushqimore.