Bashkëpunimi i radhës, Shyhrete Behluli dhe Gold Ag sjellin këngën “Perhajr Gjyshe”

Bashkëpunimi i radhës, Shyhrete Behluli dhe Gold Ag sjellin këngën “Perhajr Gjyshe”
Fjolla Hoxha

08.06.2021 / Rozë

Dy këngëtarët Shyhrete Behluli dhe Gold Ag kanë publikuar projektin e tyre të radhës të titulluar “Perhajr Gjyshe”.

Kjo është hera e katërt që Shyhrete Behluli dhe Gold Ag bashkëpunojnë për projekte muzikore.

Pas tri këngëve që i publikuan në bashkëpunim edhe kësaj radhe vendosën t’i befasojnë ndjekësit.

Kënga po rezulton mjaftë suksesshëm, numri i klikimeve po rritet shumë shpejt e komentet pozitive poashtu.

RAPORTO