Mustafë Kadriaj: Knaqu Buxhov!

Ekonomisti, Mustafë Kadriaj ka reaguar lidhur me thirrjen nga Gjykata Speciale e kryeministrit tashmë të dorëhequr të Kosovës, Ramush Haradinaj.

“Knaqu Buxhov
Meqë pseudoakademikët si Jusuf Buxhovi e vlersuan që lufta e UÇK-së nuk ka qenë e pastër besoj që tani jeni i knaqur, knaqi duke i bërë argat Serbies. Kotë e keni vetëm argatet e Serbies kështu mendojn.

Knaqi, knaqi festoni bashk a me ata që ju kanë shkolluar dhe ju sponzorizojn.

Për shqiptarët lufta e UÇK-së ka qenë, ështê dhe dotë jetë e pastër e normal që UÇK-ja i ka luftu Serbien dhe bashkpuntorët e saj.Nëse kam.pasë vrejtje në përformancën qeverisëse te Ramush Haradinajt në këtë rast jemi me çlirmitarët e UÇK-së e Ramush Haradinaj është një hero i UÇK-së” ka shkruar Kadriaj.