Temperatura tejet të ulëta në Kosovë, -16 në Kaçanik!

08.01.2019

Edhe këtë javë vazhdojnë ditë të akullta dhe acar, të mërkurën reshje më të qëndrueshme bore. Gjatë natës në Suharekë temperaturat kanë arritur deri -14 shkallë celsius ndërsa mëngjesi ka zbardhur me temperaturën -10 shkallë celsius. Ndryshe nē komunën e Kaçanikut temperaturat minimale gjatë natës kanë arritur në -16 shkallë celsius.

Temperatura tejet të ulëta në Kosovë, -16 në Kaçanik! Foto: Ilustrim

Edhe këtë javë vazhdojnë ditë të akullta dhe acar, të mërkurën reshje më të qëndrueshme bore.

Gjatë natës në Suharekë temperaturat kanë arritur deri -14 shkallë celsius ndërsa mëngjesi ka zbardhur me temperaturën -10 shkallë celsius.

Ndryshe nē komunën e Kaçanikut temperaturat minimale gjatë natës kanë arritur në -16 shkallë celsius.