Suharekë: të shtunën 5 orë pa rrymë për disa pjesë!

10.01.2019

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Në TS 110/35/10 kV Theranda më datën 12 Janar ( e shtunë) prej orës 10:00 deri në orën 15:00 do të  ndërprehen: • TS 10/04kV Gurthyesi Famisi  (Kodi: […]

Suharekë: të shtunën 5 orë pa rrymë për disa pjesë! Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Në TS 110/35/10 kV Theranda më datën 12 Janar ( e shtunë) prej orës 10:00 deri në orën 15:00 do të  ndërprehen:

• TS 10/04kV Gurthyesi Famisi  (Kodi: 32000018036) 
• TS 10/04kV Lapidari Samadraxhë. (Kodi:  32000018043)

Vendet: TS.Gurthyes Famisi dhe  TS  Lapidari Samadraxhë.

Arsyeja: Vendosjen e konzollave adekuate “anije” dhe e izolatorëve tërheqës.