Suharekë: të premten 4 orë pa rrymë për disa pjesë!

16.01.2019

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim. Më 18 Janar të premten NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: •    Dalja 10 kV Reqanit (Kodi: 32000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00 Vendet: […]

Suharekë: të premten 4 orë pa rrymë për disa pjesë! Foto: Ilustrim

KEDS paralajmëron se ditët në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike, po ashtu KEDS ka publikuar orarin e reduktimeve me energji elektrike për ditët në vijim.

Më 18 Janar të premten NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

•    Dalja 10 kV Reqanit (Kodi: 32000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Qendra e qytetit Therandë, Banesat e Benafit-Ingjinjeringu, Loxha dhe Agro Kosova.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi shtyllave  të tensionit të mesëm.