Suharekë: Të enjten (31 janar) 6 ORË pa rrymë

30.01.2019

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes. Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007 ) prej orës 09:00 deri në ora 15:00. Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël,Nishor, Kosterrc, […]

Suharekë: Të enjten (31 janar) 6 ORË pa rrymë Foto: Ilustrim

Përmes një njoftimi për media, KEDS tregon se gjatë ditëve në vijim do të ketë reduktime të energjisë elektrike për arsye të vazhdimit të punimeve e mirëmbajtjes.

Në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007 ) prej orës 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël,Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Montimi i transformatorit, montimi i konzollave, isolatorëve si dhe tërheqja e përçuesit.

Një ndërprerje e tillë ishte paralajmëruar për datën 26 Janar mirëpo punimet nuk janë realizuar.
Më shumë: http://www.keds-energy.com/mirNderDetPz.asp?dataFutjes=1/31/2019