Suharekë me 14 dhjetor (e premte) 4 orë pa rrymë

12.12.2018

Më 14.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet: • Dalja 10 kV Studenqani  (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani […]

Suharekë me 14 dhjetor (e premte) 4 orë pa rrymë Foto: Ilustrim

Më 14.12.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Studenqani  (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.
Arsyeja e ndërprerjes:  Punime në rrjet.