Shirokë: Rryma shkakton zjarr në një shtëpi

17.01.2019

Para disa minutave në një shtëpi në Shirokë është shkaktuar zjarr nga siguresat e rrymës. I menjëhershëm ka qenë reagimi i njësive të Zjarrfikësve të Suharekës me ç’rast është bërë lokalizimi dhe fikja e zjarrit në tërësi. Falë intervenimit të zjarrfikësve dëmet janë minimale dhe fatmirësisht dëme në njerëz nuk ka. Me këtë rast është […]

Shirokë: Rryma shkakton zjarr në një shtëpi Foto: Ilustrim

Para disa minutave në një shtëpi në Shirokë është shkaktuar zjarr nga siguresat e rrymës.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i njësive të Zjarrfikësve të Suharekës me ç’rast është bërë lokalizimi dhe fikja e zjarrit në tërësi.

Falë intervenimit të zjarrfikësve dëmet janë minimale dhe fatmirësisht dëme në njerëz nuk ka.

Me këtë rast është ndërprerë furnizimi me energji elektrike në fshatin Shirokë derisa ekipet e KEDS-it të bëjnë shkyçjen e shtëpisë nga rrjeti.