Reagon LDK e Suharekës: Trotuaret jashtë funksionit!

10.01.2019

Për shkak të sasisë së madhe të borës dhe mospastrimit të saj nga organet gjegjëse, shumica e trotuareve janë jashtë funksionit. Si pasojë e këtyre rrethanave këmbësorët detyrohen të ecin nëpër rrugën e rezervuar për qarkullim të automjeteve, duke rrezikuar sigurinë e tyre.  Sektori për Siguri i Degës së LDK-së në Therandë, i bën apel […]

Reagon LDK e Suharekës: Trotuaret jashtë funksionit! Foto: Ilustrim

Për shkak të sasisë së madhe të borës dhe mospastrimit të saj nga organet gjegjëse, shumica e trotuareve janë jashtë funksionit.

Si pasojë e këtyre rrethanave këmbësorët detyrohen të ecin nëpër rrugën e rezervuar për qarkullim të automjeteve, duke rrezikuar sigurinë e tyre. 

Sektori për Siguri i Degës së LDK-së në Therandë, i bën apel qytetarëve të komunës sonë që të kufizojnë lëvizjet e tyre deri në sanimin e gjendjes!