Persona të panjohur vjedhin xhaminë në Suharekë

17.01.2019

Sipas disa njoftimeve nga Policia e Kosoves, në rajonin e Suharekës kanë bërë të ditur se persona të panjohur kanë vjedhur xhaminë në Suharekë. Gjithmonë sipas Policisë thuhet se personat kanë arritur të vjedhin databazën e kamerave si dhe shumën e mjeteve në vlerë prej 120 Euro. Ngjarja ka ndodhur në mëngjesin e ditës së […]

Persona të panjohur vjedhin xhaminë në Suharekë Foto: Ilustrim

Sipas disa njoftimeve nga Policia e Kosoves, në rajonin e Suharekës kanë bërë të ditur se persona të panjohur kanë vjedhur xhaminë në Suharekë.

Gjithmonë sipas Policisë thuhet se personat kanë arritur të vjedhin databazën e kamerave si dhe shumën e mjeteve në vlerë prej 120 Euro.

Ngjarja ka ndodhur në mëngjesin e ditës së djeshme, rasti është nën hetime dhe deri më tani nuk është arritur që të identifikohet asnjë i dyshuar.