Në magjistralen Prizren-Suharekë, kapen me kokainë dhe marihuanë

08.01.2019

Policia e Kosovës ka njoftuar se mbrëmë në fshatin Shpinadi të magjistrales Prizren-Suharekë tek një automjet i ndaluar janë gjetur substanca narkotike. Në automjetin me tabela vendore, me vozitës dhe tre pasagjer, tek të cilët gjatë legjitimimit dhe kontrollimit në trup i janë gjetur dhe konfiskuar substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë, në peshë […]

Në magjistralen Prizren-Suharekë, kapen me kokainë dhe marihuanë Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka njoftuar se mbrëmë në fshatin Shpinadi të magjistrales Prizren-Suharekë tek një automjet i ndaluar janë gjetur substanca narkotike.

Në automjetin me tabela vendore, me vozitës dhe tre pasagjer, tek të cilët gjatë legjitimimit dhe kontrollimit në trup i janë gjetur dhe konfiskuar substancë e dyshuar narkotike e llojit marihuanë, në peshë totale 17.51 gr., si dhe 0.87 gr. e llojit kokainë.

Katër të dyshuarit pas arrestimit dhe intervistimit me vendimin e prokurorit,  janë liruar me procedurë të rregullt.