Muharremaj n’Maqitevë largon borën për qytetarët

05.01.2019

Reshjet e fundit të borës, kanë vështirësuar paksa qarkullimin e automjeteve sidomos në viset malore. Fshatrat malore të Komunës sonë si zakonisht e kanë më të vështirë qarkullimin si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të borës dhe trashësisë së saj. Edhe pse ditë vikendi i pari i komunës, Bali Muharremaj ka qëndruar në Maqitevë me […]

Muharremaj n’Maqitevë largon borën për qytetarët Foto: Ilustrim

Reshjet e fundit të borës, kanë vështirësuar paksa qarkullimin e automjeteve sidomos në viset malore.

Fshatrat malore të Komunës sonë si zakonisht e kanë më të vështirë qarkullimin si pasojë e reshjeve të vazhdueshme të borës dhe trashësisë së saj.

Edhe pse ditë vikendi i pari i komunës, Bali Muharremaj ka qëndruar në Maqitevë me ekipin e tij duke ju dalë në ndihmë qytetarëve për zhbllokimin e rrugëve në lagjet në këtë fshat.