Rrugët e fshatit Nishor të pa kalueshme nga bora

09.01.2019

Reshjet e mëdha të borës që kanë filluar në orët e hershme të mëngjesit kanë vështirësuar jashtëmase komunikacionin në të gjitha fshatrat e komunës sonë, ku fshati Nishor është në rrezik asnjë automjet nuk mund ta kalojë rrugën ku qdo moment po vështirësohet gjendja në atë fshat. Edhe pse reshjet ishin paralajmëruar ditë më parë, […]

Rrugët e fshatit Nishor të pa kalueshme nga bora Foto: Ilustrim

Reshjet e mëdha të borës që kanë filluar në orët e hershme të mëngjesit kanë vështirësuar jashtëmase komunikacionin në të gjitha fshatrat e komunës sonë, ku fshati Nishor është në rrezik asnjë automjet nuk mund ta kalojë rrugën ku qdo moment po vështirësohet gjendja në atë fshat.

Edhe pse reshjet ishin paralajmëruar ditë më parë, bora siç duket Komunën e Suharekës e ka zë të pa përgatitur, ku një qytetar ka njoftuar redaksinë tonë ‘Suhareka Online’ ku tha se në fshatin Nishor nuk ka mundësi të kalojë asnjë automjet, ku bora ka mbuluar të gjithë rrugën dhe nuk është pastruar ende.

Por edhe nëpër fshatrat të tjerë qarkullimi i automjeteve nëpër fshatra është tejet i vēshtirë dhe njëkohësisht apelojmë te qytetarët të kenë kujdes dhe të bartin në automjete pajisjet e dimrit gjatë qarkullimit.