Edhe një projekt i dështuar nga Qeverisja Muharremaj

18.12.2018

Partia Demokratike e Kosovës-dega Therandë, thot se më nuk do të bëhet fotografi para shtegut të biçiklistëve, sepse ai tashmë është i dështuar tërsisht. Puna jo kualitative e të gjitha projekteve që janë duke u implementuar ne Komunen tonë, tregojnë një sinqeritet dhe performancë negative të Qeverisjes Muharemaj. Këtë radhë hyn shtegu i biçiklistëve i […]

Edhe një projekt i dështuar nga Qeverisja Muharremaj Foto: Ilustrim

Partia Demokratike e Kosovës-dega Therandë, thot se më nuk do të bëhet fotografi para shtegut të biçiklistëve, sepse ai tashmë është i dështuar tërsisht.

Puna jo kualitative e të gjitha projekteve që janë duke u implementuar ne Komunen tonë, tregojnë një sinqeritet dhe performancë negative të Qeverisjes Muharemaj.


Këtë radhë hyn shtegu i biçiklistëve i pa projektuar në bazë të standardeve të qarkullimit rrugorë dhe i punuar në një nivel shumë të ulët.