Banorët e fshatit Reshtan mobilizohen që të pastrojnë trotuarin nga bora

10.01.2019

Pavarësisht reshjeve të vazhdueshme të borës dhe intensitetit të lartë të saj Komuna e Suharekës së bashku me kompanitë vullnetare për pastrimin e rrugëve dhe trotuarëve është mobilizuar qysh në orët e hershme të mëngjesit, ndërsa në fshatin Reshtan banorët e këtij fshati janë mobilizuar për pastrimin e trotuarit nga bora. Sipas, një banori të […]

Banorët e fshatit Reshtan mobilizohen që të pastrojnë trotuarin nga bora Foto: Ilustrim

Pavarësisht reshjeve të vazhdueshme të borës dhe intensitetit të lartë të saj Komuna e Suharekës së bashku me kompanitë vullnetare për pastrimin e rrugëve dhe trotuarëve është mobilizuar qysh në orët e hershme të mëngjesit, ndërsa në fshatin Reshtan banorët e këtij fshati janë mobilizuar për pastrimin e trotuarit nga bora.

Sipas, një banori të fshatit Reshtan njoftoi redaksinë tonë tha se këmbësorët nuk mund të lëvizin lirshëm në trotuare për shkak të borës, ata janë të detyruar që të dalin në asfalt që të lëvizin, po ashtu kur ata dalin që të lëvizin në asfalt atëherë janë në rrezik nga automjetet.

Banorët e këtij fshati janë mobilizuar me mjete të ndryshme që ta pastrojnë trotuarin e këtij fshati për shkak që të lëvizin lirshëm banorët në trotuarë.