Arrestohen dy të dyshuar për falsifikim të parasë në Suharekë

09.01.2019

Dje gjatë ditës së martë, rreth orës 16:00, një patrullë e Stacionit Policor në Suharekë, gjatë patrullës në rrugën “Xhavit Syla” në Suharekë, e kanë ndaluar një automjet ku ndodhen 3 persona, 2 meshkuj dhe 1 femër. Gjatë kontrollit të automjetit janë gjetur dhe konfiskuar një shumë e konsiderueshme e parave të dyshuara në vlera […]

Arrestohen dy të dyshuar për falsifikim të parasë në Suharekë Foto: Ilustrim

Dje gjatë ditës së martë, rreth orës 16:00, një patrullë e Stacionit Policor në Suharekë, gjatë patrullës në rrugën “Xhavit Syla” në Suharekë, e kanë ndaluar një automjet ku ndodhen 3 persona, 2 meshkuj dhe 1 femër.

Gjatë kontrollit të automjetit janë gjetur dhe konfiskuar një shumë e konsiderueshme e parave të dyshuara në vlera monetare të ndryshme dhe pako të cigareve të llojeve të ndryshme, gjithashtu është konfiskuar edhe automjeti.

Me vendim të prokurorit dy nga të dyshuarit dërgohen në mbajtje, ka njoftuar z. Vesel Gashi nga zyra për informim publik nga Policia Rajonale në Prizren.