Aksident i rëndë në autostradën “Ibrahim Rugova”

27.01.2019

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur para pak minutash në autostradën “Ibrahim Rugova”. “Aksidenti ka ndodhur në autostradën”Ibrahim Rugova”km 37, Duhël –Suharekë. Është përfshirë një automjet dhe një person. Njësia për menaxhim të autostradës ka ndërmarrë veprimet e nevojshme policore sipas procedurave të parapara”. Ajo që shihet në fotot e dërguara nga qytetarja është […]

Aksident i rëndë në autostradën “Ibrahim Rugova” Foto: Ilustrim

Një aksident i rëndë trafiku ka ndodhur para pak minutash në autostradën “Ibrahim Rugova”.

“Aksidenti ka ndodhur në autostradën”Ibrahim Rugova”km 37, Duhël –Suharekë. Është përfshirë një automjet dhe një person. Njësia për menaxhim të autostradës ka ndërmarrë veprimet e nevojshme policore sipas procedurave të parapara”.

Ajo që shihet në fotot e dërguara nga qytetarja është se një veturë është e dëmtuar rëndë në këtë aksident, raporton kallxo.com