104 aksidente dhe mbi 2 mijë tiketa trafiku gjatë ditës së enjte

11.08.2023

Mosrespektimi i rregullave në trafik, ngarkesa e komunikacionit, pakujdesia, mospërshtatja e shpejtësisë me kushtet e rrugës, janë vetëm disa nga faktorët që ndodhin aksidentet në trafik. Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së enjte në tërë vendin janë regjistruar 104 aksidente në trafik, raporton SuharekaOnline. Në 24 orëshin e fundit poashtu, 40 aksidente […]

104 aksidente dhe mbi 2 mijë tiketa trafiku gjatë ditës së enjte Foto: Ilustrim

Mosrespektimi i rregullave në trafik, ngarkesa e komunikacionit, pakujdesia, mospërshtatja e shpejtësisë me kushtet e rrugës, janë vetëm disa nga faktorët që ndodhin aksidentet në trafik.

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së enjte në tërë vendin janë regjistruar 104 aksidente në trafik, raporton SuharekaOnline.

Në 24 orëshin e fundit poashtu, 40 aksidente trafiku kanë përfunduar me persona të lënduar ndërsa, 64 me dëme materiale.

Gjatë ditës së enjte asnjë aksident trafiku nuk ka përfunduar me fatalitet.

Poashtu, policia njofton se gjatë ditës së enjte ka shqiptuar edhe 2.057 tiketa trafiku për kundërvajtje të ndryshme.