Zotimi i Kurtit: Rritje pagash në FSK, njësitë operacionale të pajisen edhe me armë të shkurtra

Në Ditën e Forcës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti është zotuar se për ushtrinë e vendit do të bëjë më të mirën, si Qeveri e Republikës.

27.11.2021 / Lajme

Zotimi i Kurtit: Rritje pagash në FSK, njësitë operacionale të pajisen edhe me armë të shkurtra
Foto: Ilustrim

Kryeministri Kurti para ushtarëve të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), ka thënë se Qeveria do të trajtojë dhe zgjidh të gjitha problemet që ka ushtria e Kosovës.

Po ashtu, Kurti ka shtuar se Qeveria ka menduar për vëmendje buxhetore për armatimin më të specializuar për ushtrinë tonë.


“E di që kemi shumë çështje dhe sfida, si p.sh. puna për motivimin e ushtarëve sepse disa po largohen dhe duhet riparë struktura e FSK-së. Mundësia e gradimit brenda njësisë. Rregullimi i pagave dhe mëditjeve, rrezikshmëria në punë për pjestarët aktiv si dhe të ketë vija transporti në të gjitha qytetet kryesore të Kosovës.

Njësitë operacionale të pajisen edhe me armë të shkurta sepse ka pengesë që shkakton arma e gjatë në punën profesionale specialiuzuara. Këto do t’i trajtojmë dhe do t’i zgjidhim”, është shprehur kryeministri Kurti.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *