znj.Mihrije Suka priti në takim përfaqësues të MFK-së, priten investime në Suharekë

15.11.2018

znj.Mihrije Suka, si dhe zyrtarë tjerë komunal, para të cilëve kanë dhënë informata dhe kanë shpalosur projektet që do të përkrahën nga ky Fondacion. Sipas z. Selimi Fondacioni i Mijëvjeçarit të Kosovës (MFK), nëpër Komuna do të investojë në fushën e energjisë efiçente, pastaj në renovimin e objekteve të mbetura nga sistemi i ish Jugosllavisë, si […]

znj.Mihrije Suka priti në takim përfaqësues të MFK-së, priten investime në Suharekë Foto: Ilustrim

znj.Mihrije Suka, si dhe zyrtarë tjerë komunal, para të cilëve kanë dhënë informata dhe kanë shpalosur projektet që do të përkrahën nga ky Fondacion.

Sipas z. Selimi Fondacioni i Mijëvjeçarit të Kosovës (MFK), nëpër Komuna do të investojë në fushën e energjisë efiçente, pastaj në renovimin e objekteve të mbetura nga sistemi i ish Jugosllavisë, si dhe do të ndihmojë edhe në renovimin e shtçpibe dhe objekteve të demtuara dhe të cilat qytetarët nuk kanë mundësi ti renovojnë.

Po kështu do të ndihmohet edhe në emancipimin e gjinisë femrore, ku do të përkrahën femrat me burse dhe studime në SHBA. Të gjitha këto janë përkrahur edhe nga kryetari Muharremaj dhe nga nënkryetarja Suka.