“Zhduket” Remzi Shala pas ftesës nga Gjykata Speciale

12.12.2018

Familjarët e tij dhe fqinjët e konfirmuan që “Molla e Kuqe” nuk gjindet në shtëpi dhe ka marrur një lokacion të panjohur. Po ashtu edhe Avokati i tij, Natal Bullakaj tha se “As unë nuk kam asnjë informacion se ku ndodhet Remzi Shala”, ai shtoi se nga dita që Gjykata Speciale ia kishte sjellur ftesën, […]

“Zhduket” Remzi Shala pas ftesës nga Gjykata Speciale Foto: Remzi Shala UÇK

Familjarët e tij dhe fqinjët e konfirmuan që “Molla e Kuqe” nuk gjindet në shtëpi dhe ka marrur një lokacion të panjohur. Po ashtu edhe Avokati i tij, Natal Bullakaj tha se “As unë nuk kam asnjë informacion se ku ndodhet Remzi Shala”, ai shtoi se nga dita që Gjykata Speciale ia kishte sjellur ftesën, nuk ka më kontakte me Remzi Shalën.

Remzi Shala i njohur me nofkën “Molla e Kuqe” konfirmoi dje që e ka marrur ftesën nga Gjykata Speciale, por ai tha se nuk do t’i përgjigjem pozitivisht ftesës raporton Zëri.