Zemaj në takim me Hotin: Diskutojnë për sigurinë e ushqimit dhe ujit të pijshëm

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka marr pjesë në takimin e dhjetë të ftuar nga Kryeministri Avdullah Hoti, Kryesues i Këshillit Ndërministror për Ujërat, ku u shqyrtua çështja e kësaj fushe.

Fokusi i çështjeve të trajtuara ishin te Monitorimi, hulumtimi dhe vlerësimi i sigurisë së ushqimit, sigurisë së ujit të pijshëm, ujit për rekreacion, dhe situatës së furnizimit me ujë për pije në të gjithë territorin e Kosovës.

Angazhimi ynë për këto aspekte të jetës tonë, janë të përqendruara në instrumentet e kontrollit dhe vlerësimit me të gjitha institucionet relevante të cilat ndikojnë me prioritet pengimin e sëmundjeve që mund të vijnë nga uji dhe ushqimi” shkruan Zemaj.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.