“VV-ja e Kurti paguan rrymë për veriun e nuk falën gjobat e qytetarëve për maskë”

“VV-ja e Kurti paguan rrymë për veriun e nuk falën gjobat e qytetarëve për maskë”
Fisnik Sadiku

04.06.2021 / Lajme

Zyrtari i PDK-së, Betim Gjoshi ka kritikuar Qeverinë Kurti që nuk falën gjobat e qytetarëve për maska.

Gjoshi tha se në anën tjetër VV-ja e Kurti paguan rrymëm për veri.

Postimi i plotë:

Veç Albin Kurti dhe Vetëvendosje mund ta bëjnë këtë – t’ia paguajnë 20 milion euro Zvonko Veselinoviqit dhe Millan Radojqiqit për rrymën në veri që harxhojnë aparatet e tyre për bitcoin, e jo t’i falin gjobat e qytetarëve që e harruan maskën në shtëpi ose të bizneseve që pandemia i ka shtri në tokë.

Sa shpejtë e keni treguar fytyrën tuaj të vërtetë si mashtrues të qytetarëve.

RAPORTO