Vulat apostile nga nesër mund të merren edhe në Prizren

Vulat apostile nga nesër mund të merren edhe në Prizren
Herolind Bytyçi

08.07.2020 / Lajme

Agjencia e Regjistrimit Civil në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme për disa ditë radhazi është detyruar të mbyllë dyert për shërbime në disa zyre, pasi zyrtarë të saj rezultuan pozitiv me COVID-19.

MPB ka njoftuar se nga nesër shërbimet për vula apostile/verifikuese, përveç qendrës së Prishtinës do t’i ofrojë edhe në komunën e Prizrenit.

Në zyrat e Qendrave për “Lusim të gjithë qytetarët të cilët kërkojnë që të marrin shërbime për vula apostile/verifikuese të drejtohen edhe në komunat Prizren dhe Mitrovicë”, thuhet në njoftim.

RAPORTO